Get Adobe Flash player

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Acasa

Iti multumim ca ai ajuns aici!

Si noi, ca si tine, apreciem ceea ce este bun, frumos si folositor.

Ai o idee buna si a venit vremea sa o materializezi? Este un proiect important pentru tine? Poate ca nu esti expert in productie video, nici nu ai prea mult timp la dispozitie si nici un buget consistent? Totusi... iti trebuie un film de o calitate excelenta, care trebuie sa fie gata repede si sa te coste cat mai putin.

Nu producem filme ieftine de o calitate ireprosabila, pana maine la pranz. Dar putem discuta deschis despre proiectul tau, putem gasi solutii tehnice si artistice personalizate, iti putem oferi informatii utile, care te ajuta sa iei decizii in cunostinta de cauza. Tu stii ce vrei, noi stim cum se face. Venim in intampinarea ta cu inima deschisa, cu solutii flexibile si creative.

Producem filme de prezentare, spoturi radio, spoturi TV, emisiuni, reportaje, interviuri, filme documentare, filme artistice, evenimente, fotografii. Oferim servicii de productie si postproductie: filmare, fotografie, montaj video, procesare grafica, inregistrare si editare sunet, ilustratie muzicala, dublaj, subtitrare, transpunere pe DVD, multiplicare, personalizare DVD-uri, difuzare TV sau online. Aproape tot ceea ce are legatura cu imaginea si sunetul intra in aria noastra de activitate.

Pentru mai multe informatii utile, deschide pagina Servicii.